top of page

Bakplezier bij Kywi's: Een Leuke Workshop voor Kinderen in Maastricht

Bakken is altijd een geweldige activiteit, vooral wanneer je het samen met vrienden en familie kunt doen. Daarom hadden wij vandaag 30 maart 2024 bij Kywi's in Maastricht een fantastische workshop die perfect is voor kinderen. Zowel Sef en Sara als Max en Raf gingen gezellig mee en aangezien er 12 jaar leeftijdsverschil is tussen de oudste en de jongste is het een beetje zoeken wat leuk is voor allemaal.


Bakworkshop Kywi's

Deze workshop, gericht op het plezier van bakken, is een geweldige optie voor kinderfeestjes of gewoon een leuke activiteit voor een middagje uit. Met een assortiment aan heerlijke lekkernijen zoals roze koeken, appelflappen, aardbei cupcakes en kaneelkoeken, was het een feestelijke en smakelijke ervaring voor iedereen.


Een Workshop voor Jong en Oud:

Wat deze workshop zo speciaal maakte, was dat het geschikt was voor alle leeftijden. Zowel Sef en Sara als Max en Raf gingen gezellig mee en aangezien er 12 jaar leeftijdsverschil is tussen de oudste en de jongste is het een beetje zoeken wat leuk is voor allemaal.


Het Bakproces:

Bakworkshop Kywi's

We begonnen met het maken van roze koeken, een klassieker die altijd een hit is bij kinderen. Met de hulp van Kyara mengden we ingrediënten, vormden de koeken en voegden een vleugje roze glazuur toe.

Vervolgens gingen we verder met het bereiden van appelflappen en de aarbeiencupcakes, waarbij de kinderen leerden hoe ze het deeg moesten maken en vullen met een heerlijke vulling. Het was geweldig om te zien hoe trots ze waren op hun zelfgemaakte creaties.

Tot slot maakten we kaneelkoeken, waarbij de kinderen leerden hoe ze het deeg moesten rollen en snijden voordat ze ze in de oven bakten. De heerlijke geur van kaneel vulde de ruimte toen de koeken goudbruin werden gebakken.


Bakworkshop Kywi's

Een Feestelijk Einde:

Na al het harde werk was het tijd voor een lunch met tosti's, zodat alles in de ovens gebakken kon worden. Voor de kinderen waren er doosjes om te versieren zodat onze lekkernijen makkelijk naar huis meegenomen konden worden.


Conclusie:

De workshop bij Kywi's in Maastricht was een gezellige en smakelijke ervaring voor ons allemaal. Het was niet alleen leuk en leerzaam, maar ook een geweldige manier om quality time door te brengen met elkaar.


Of je nu een kinderfeestje organiseert of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, deze workshop is absoluut een aanrader. Met een scala aan heerlijke lekkernijen om te maken en te proeven, is bakplezier gegarandeerd bij Kywi's!


Wij gaan deze paasdagen genieten van onze eigen baksels!

Fijne Paasdagen iedereen.


Bakworkshop Kywi's, vrolijk pasen

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page