top of page
Brandweer kinderfeest

Welkom op het Brandweerfeest

De kinder brandweerploeg rukt uit. Speel mee in het verhaal "de 7 dagen op de brandweerkazerne" en wordt een echte brandweerman. De brandweer die er is om mensen en dieren te redden.

Het is maandag tot nu toe was het nog heel rustig.

Ineens klinkt er een schel geluid op het plein. Dat is het alarm van de kazerne, er is ergens brand. De deuren van de kazerne gaan omhoog.

De brandweerwagen, of zoals hij nog wel meer genoemd wordt de autospuit, rijdt naar buiten en de sirene begint te loeien. De sirene is te horen aan de andere kant van het huizenblok…

Hiermee begint het avontuur van de brandweermannen. Alle activiteiten en spelletjes voor het brandweerfeest zijn hierin verwerkt.

kistbrandweer themakist brandweer

De Brandweerkist is beschikbaar in 3 varianten

Themakist Standaard/ Verzendkist

 De benodigdheden voor het feest zitten in een kunststof kist, welke ook verzonden kan worden door heel Nederland. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

De prijs is € 56,25 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 5,00 voor elk kind extra.

Themakist Extra

De benodigdheden van de Themakist Extra zitten in een houten kist en de spellen zijn uitgebreider ten opzichte van de standaard kist. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

Prijs € 62,50 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 6,00 voor elk kind extra. 

Themakist XXL

De spellen van de Themakist XXL zijn vergelijkbaar met de Themakist Extra, als uitbreiding zitten er bij deze variant cupcakeprikkers en printables. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

Prijs € 69,95 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 7,00 voor elk kind extra.

Wanneer de kist verzonden moet worden, hou dan rekening met de verzendtijd.

Wanneer het feestje op vrijdag of zaterdag is verzenden wij de kist op maandag. Wanneer het feest op woensdag is verzenden wij de kist op donderdag de week voorafgaand aan het feest. 

brand18

brand18

brand16

brand16

brand17

brand17

brand15

brand15

brand14

brand14

brand13

brand13

brand11

brand11

brand10

brand10

brand9

brand9

brand8

brand8

brand6

brand6

brand5

brand5

brand4

brand4

brand3

brand3

brand1

brand1

bottom of page