top of page
About

Algemene informatie

Hoe werkt het?

Onze kisten zijn er in drie varianten, de Standaard, de Extra en de XXL kist.

De standaard kist kan zowel opgehaald als verzonden worden, daarom is dit een plastic verzendbox. In de standaard kist zit een draaiboek met een verhaal waar de spellen in verwerkt zijn. Alle materialen voor de spellen vind je in de box samen met de verkleedkleding en tafelaankleding zoals een tafelkleed, borden, bekers en bestek.

 

De kosten voor de standaard kist zijn vanaf € 56,25 voor 6 kinderen, meer kinderen geen probleem, hiervoor worden € 5,00 per kind extra gerekend. De verzendkosten bedragen € 9,25 voor de heen- en € 9,25 voor de terugreis.

 

De Extra kist kan alleen afgehaald worden. De spellen zijn uitgebreider t.o.v. de standaard kist, daarom zit ook alles in een grote houten kist. De decoratie is daarnaast ook uitgebreider. Naast deze uitbreiding zit er natuurlijk ook een draaiboek in de kist waarin de spellen uitgelegd worden, spotify lijsten, decoratie ideeën, ideeën voor het eten en drinken en extra spelletjes. 

De kosten voor de XXL kist zijn vanaf € 62,50 voor 6 kinderen. Ook voor deze kist geldt, meer kinderen geen probleem, hiervoor wordt € 6,00 per kind extra gerekend.

​De XXL variant is weer een uitbreiding op de Extra kist. Bij de XXL kist zitten printables, cupcakestekers en in sommige gevallen een knutselactiviteit. Wanneer je met de kinderen op pad gaat leveren we een bolderkaronderstel zodat je de kist gemakkelijk kunt verplaatsen.

De kosten voor de XXL kist zijn vanaf € 69,95 voor 6 kinderen. Ook voor deze kist geldt, meer kinderen geen probleem, hiervoor wordt € 6,00 per kind extra gerekend.

Reserveren

Via de site kun je gemakkelijk een kist reserveren. De gegevens die we nodig hebben zijn, de datum van het feest, het totaal aantal kindjes en de verdeling jongen, meisje. We begrijpen dat het totaal aantal kindjes nog kan wijzigen. Het aantal kan tot 1,5 week van te gewijzigd worden, dit is geen probleem. De verdeling jongen/ meisje vragen we aangezien we bij bijvoorbeeld het prinsessenfeest voor de jongens ridderpakjes in de kist zullen doen. Zo hebben we diverse thema's waarbij we verschillende varianten pakjes hebben. De betaling inclusief de borg wordt tijdens de reservering via iDEAL geregeld. 

Het draaiboek

Het draaiboek bevat alle informatie voor een geslaagd feest. Ieder draaiboek is hetzelfde opgebouwd. 

1. Voorbereidingen; net als bij ieder ander kinderfeest of je dit nou wel of niet thuis viert dien je voorbereidingen te treffen. Denk aan het uitdelen van uitnodigingen, maar ook aan praktische tips zoals even navragen aan ouders/verzorgers of de kinderen geen allergieën hebben. 

2. Aankomst en cadeaus uitpakken; tips om ook van het cadeaus uitpakken al een feestje te maken. 

3. Uitleg spelletjes; welke materialen uit de kist heb je nodig, hoe gaat het spel en eventuele tips of varianten

4. Het verhaal; de spellen zijn verwerkt in een verhaal. Afhankelijk van de concentratie van de kinderen kun je ervoor kiezen om het verhaal in een keer voor te lezen of in stukjes zodat je steeds met een spel afwisselt. 

5. Extra activiteiten; extra spelletjes die gespeeld kunnen worden, schmink voorbeelden, knutselideeën en kleurplaten.

6. Eet en drink tips.

7. Spotify lijsten; deze zijn ook met een gratis account beschikbaar.

 

Bekijk hier alvast de beschikbaarheid van de themakisten.

Contact
bottom of page