top of page
hawaiifeest

Welkom op het Hawaiifeest

Hula, hula, hula ….. (naam jarige) en haar vriendinnen zitten eindelijk in het vliegtuig op weg naar een tropische bestemming, namelijk Hawaï. Ze praten hier al maanden over en vandaag is het dan eindelijk zover.

Op het vliegveld was het wel even spannend, een dame had namelijk veel te veel bagage meegenomen. Allemaal hebben ze hun koffers weer open moeten maken om de spullen te verdelen. Het is misschien ook wel een beetje overdreven om een föhn, stijltang en krultang mee te nemen..... 

 

Dit is het begin van een leuk avontuur waarin alle spelletjes voor het hawaiifeest verwerkt zijn. Deze kist is ook uitstekend te combineren met een slaapfeestje, daar de dames in het verhaal overnachten in een hotel. 

hawaiikist

De Hawaiikist is beschikbaar in 3 varianten​

Themakist Standaard/ Verzendkist

De benodigdheden voor het feest zitten in een kunststof kist, welke ook verzonden kan worden door heel Nederland. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

De prijs is € 56,25 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 5,00 voor elk kind extra.

Themakist Extra

 De benodigdheden van de Themakist Extra zitten in een houten kist en de spellen zijn uitgebreider ten opzichte van de standaard kist. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

Prijs € 62,50 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 6,00 voor elk kind extra.

Themakist XXL

 De spellen van de Themakist XXL zijn vergelijkbaar met de Themakist Extra, als uitbreiding zitten er bij deze variant cupcakeprikkers en printables. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

Prijs € 69,95 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 7,50 voor elk kind extra.

Kijk hiernaast naar de beschikbaarheid van de Hawaii kist.

 

Wanneer de kist verzonden moet worden, hou dan rekening met de verzendtijd.

Wanneer het feestje op vrijdag of zaterdag is verzenden wij de kist op maandag. Wanneer het feest op woensdag is verzenden wij de kist op donderdag de week voorafgaand aan het feest. 

 

bottom of page