top of page

Welkom op het Dinofeest

Helpen jullie mee het dino-ei te vinden?

Miljoenen jaren geleden speelden (naam jarige) samen met zijn vrienden in de grot vlakbij de grote dino groep. Trexxie en zijn vrienden kwamen iedere bij (naam jarige) en zijn vrienden. De kinderen en de dino’s zijn vandaag ook weer bij elkaar. Het is een zonnige dag en iedereen is blij want het is feest. De dinogroep geeft een feest want er komt weer een nieuw vriendje bij. (Naam aanwezig kind) maakt een dansje van plezier en zingt zo hard als hij kan. (naam aanwezig kind) kan zijn ogen niet geloven als hij het dino-ei ziet.

Dino feest

De Dino kist is beschikbaar in 3 varianten​

Themakist Standaard/ Verzendkist

De benodigdheden voor het feest zitten in een kunststof kist, welke ook verzonden kan worden door heel Nederland. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

De prijs is € 56,25 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 5,00 voor elk kind extra.

Themakist Extra

 De benodigdheden van de Themakist Extra zitten in een houten kist en de spellen zijn uitgebreider ten opzichte van de standaard kist. Daarnaast zit er als extra tafeldecoratie een leuke vulkaan met dino's in de kist. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

Prijs € 62,50 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 6,00 voor elk kind extra.

Themakist XXL

 De spellen van de Themakist XXL zijn vergelijkbaar met de Themakist Extra, als uitbreiding zitten er bij deze variant cupcakeprikkers en printables. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

Prijs € 69,95 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 7,00 voor elk kind extra.

Kijk hiernaast naar de beschikbaarheid van de dinokist.

 

Wanneer de kist verzonden moet worden, hou dan rekening met de verzendtijd.

Wanneer het feestje op vrijdag of zaterdag is verzenden wij de kist op maandag. Wanneer het feest op woensdag is verzenden wij de kist op donderdag de week voorafgaand aan het feest. 

bottom of page