top of page
Ruimtevaartfeest

Welkom op het Ruimtevaartfeest

De Selectiedag

Zoals jullie weten is de bemanning van mijn ruimteschip KM107 nog niet helemaal compleet en daarom heb ik jullie opgeroepen voor deze selectiedag. We hebben vandaag enkele onderdelen op het programma waarmee jullie kunnen laten zien dat je geschikt bent voor toetreding tot mijn team.

Voordat we natuurlijk kunnen vertrekken moeten we weten waar we naar toe gaan. We hebben namelijk 9 planeten maar we kunnen niet overal landen. Toen ik de eerste keer met mijn ruimteschip de ruimte in ging was onze navigatie namelijk kapot waardoor we alle planeten voorbij hebben zien komen. De mooiste vond ik Saturnus met zijn ringen, Saturnus is de zesde planeet vanaf de zon en na Jupiter de grootste van ons zonnestelsel. Weten jullie welke andere planeten er allemaal zijn?

Ruimtevaartkist

De Ruimtevaartkist is beschikbaar in 3 varianten​

Themakist Standaard/ Verzendkist

De benodigdheden voor het feest zitten in een kunststof kist, welke ook verzonden kan worden door heel Nederland. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.

 

De prijs is € 56,25 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 5,00 voor elk kind extra.

Themakist Extra
De benodigdheden van de Themakist Extra zitten in een houten kist en de spellen zijn uitgebreider ten opzichte van de standaard kist. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.
 
Prijs € 62,50 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 6,00 voor elk kind extra.

Themakist XXL

De spellen van de Themakist XXL zijn vergelijkbaar met de Themakist Extra, als uitbreiding zitten er bij deze variant cupcakeprikkers en printables. Voor het reserveren van de kist of voor meer informatie over de inhoud, klik hier.
 
Prijs € 69,95 voor 6 kindjes. Meer kinderen, geen probleem. De kosten bedragen € 7,00 voor elk kind extra.

 

Ruimtevaartkist8

Ruimtevaartkist8

Ruimtevaartkist7

Ruimtevaartkist7

Ruimtevaartkist5

Ruimtevaartkist5

Ruimtevaartkist6

Ruimtevaartkist6

Ruimtevaartkist4

Ruimtevaartkist4

Ruimtevaartkist

Ruimtevaartkist

Ruimtevaartkist1

Ruimtevaartkist1

Ruimtevaartkist3

Ruimtevaartkist3

Kijk hiernaast naar de beschikbaarheid van de Ruimtevaartkist.

 

Wanneer de kist verzonden moet worden, hou dan rekening met de verzendtijd.

Wanneer het feestje op vrijdag of zaterdag is verzenden wij de kist op maandag. Wanneer het feest op woensdag is verzenden wij de kist op donderdag de week voorafgaand aan het feest. 

bottom of page