top of page

Even voorstellen

In dit eerste blog zullen we de gezichten achter KidsMaatje Themakisten aan jullie voorstellen.


01-07-2018 hebben wij, Loraine en Aimée twee zussen uit het zuiden het bedrijf KidsMaatje overgenomen. Maar ja, hoe kom je er nu bij om een bedrijf, welke themakisten verhuurd over te nemen. Nou dat is eigenlijk heel simpel. Toen de jongens van Loraine (inmiddels zijn ze 13 en 15 jaar) in een leeftijd kwamen dat er kinderfeestjes gegeven werden vonden wij het misschien nog wel leuker dan dat zij het vonden. Max, de oudste, is bijvoorbeeld in december jarig, ik denk dat ik hem in september al begon te vragen welk thema hij wilde zodat ik de spellen, aankleding etc. kon gaan bedenken en regelen.

Uiteindelijk waren de feestjes geslaagd en werd er nog lang over gesproken, maar ja dan zit je met al die spullen. Toen werd eigenlijk al het idee geboren dat we er iets meer mee moesten doen. Een idee bleef een idee, totdat we de mogelijkheid kregen om KidsMaatje over te nemen.

Toen we het thuisfront op de hoogte stelde van onze ideeën was het commentaar van Raf (de jongste van Loraine) "kinderfeestjes organiseren, dat kunnen jullie wel". Nou een mooier compliment konden we niet krijgen.


Sara, mijn dochter, is 7 jaar en heeft al voor de nodige nieuwe thema’s gezorgd. Sef mijn zoon van bijna 4 weet nog niet zo goed wat hij allemaal wil, iedere thema vindt hij leuk. Zijn eerste kinderfeestje zal in september gaan gebeuren dus we gaan zien welk thema het wordt.
49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page