top of page

Een onvergetelijk weekend in de Beekse Bergen

Vorig weekend was het zover, onze ouders vierden hun 50-jarig huwelijk.

Wat is er nu leuker dan dat vieren tijdens een verblijf in de Beekse Bergen. Met tien personen sterk, hebben we twee nachten in het hotel doorgebracht. En laten we zeggen, het was een weekend waar het maken van herinneringen centraal stond, maar ook avontuur, plezier en... ja, zelfs een beetje chaos.Aankomst in het Hotel: Uitzicht op de Savanne

Na een hartelijke ontvangst, we hadden bij de HEMA een leuke foto-taart besteld, maar aangezien het regende mochten we dit binnen bij de receptie opeten, gingen we naar onze kamers. Het uitzicht? Dat was fenomenaal! Vanuit onze kamers keken we direct uit op de giraffen, zebra's en neushoorns die vredig op de savanne graasden. Het voelde echt alsof we in Afrika waren, maar dan zonder de lange vliegreis en met wat regen 😉

De kamers waren ruim en prachtig ingericht, met een aparte kinderkamer. De kinderen hadden meteen hun bedden uitgekozen en hun spulletjes geïnstalleerd. Ons grote terras bood een perfecte plek om samen te komen en te genieten van de omgeving.


Backstage Tour: Een Kijkje Achter de Schermen

Op zaterdagochtend stond er iets heel speciaals op het programma: een backstage tour door de stallen van de olifanten, giraffen en nijlpaarden. Onze gids was een ware expert en wist ons alles te vertellen over deze majestueuze dieren. Wist je dat een olifant wel 150 kilo voedsel per dag kan eten? We stonden versteld van de hoeveelheid werk die het verzorgen van deze dieren met zich meebrengt en kregen een diepe waardering voor de verzorgers. Zeker een aanrader als je een dagje naar de Beekse Bergen gaat, maar je moet dit wel even van te voren reserveren.


Activiteiten Overal

Naast het safaripark biedt het resort ook genoeg vertier voor jong en oud. Met twee zwembaden, een uitgebreid activiteitenprogramma, een bowlingbaan en natuurlijk Speelland, was er geen moment van verveling.


Kleine Hobbels op de Savanne

Maar een familie-uitje is natuurlijk niet compleet zonder wat kleine hobbels. Sara werd helaas ziek en moest overgeven. Binnen vijf minuten stond het personeel al voor de deur met schoon beddengoed en de vraag of we nog iets nodig hadden. Toen we de volgende dag moesten uitchecken, kregen we zelfs een late check-out zodat zij nog wat langer kon rusten Een groot compliment voor de flexibiliteit en zorgzaamheid van het personeel!


De Spannende Jeepsafari

De climax van ons weekend was zonder twijfel de jeepsafari. Hoewel we eigenlijk met tien personen in de jeep zouden gaan, waren we nu met acht vanwege Sara en oma die haar gezelschap hield op de kamer. Maar wat een avontuur was het! Dichtbij de dieren komen in een open jeep gaf ons een adrenalinekick. Onze gids wist alles over de dieren en beantwoordde al onze vragen met passie en kennis. Ook deze activiteit moet je van te voren reserveren, kosten zijn €16,- p.p. voor 45 minuten.


Conclusie: Een Weekend om Nooit te Vergeten

Het weekend in de Beekse Bergen was een groot succes. Het was meer dan alleen een bezoek aan een safaripark; het was een ervaring vol avontuur, ontspanning, samenzijn en leuke herinneringen. We hebben enorm genoten van de prachtige kamers, de uitstekende service en de vele activiteiten. Mijn ouders hadden geen beter cadeau kunnen krijgen voor hun 50-jarig huwelijk. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van de natuur, avontuur en familieplezier, dan is de Beekse Bergen absoluut de plek om te zijn.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page