top of page

De Sint is bijna weer in het land!

De gezellige tijd van het jaar is weer aangebroken, en dat betekent dat Sinterklaas met zijn vrolijke Pieten ons land weer bezoekt! Het is een periode vol tradities, warmte en natuurlijk cadeautjes.


Kinderen zetten vol spanning hun schoen, hopend op een verrassing van de goede Sint. Om dit moment nog leuker te maken, hebben we een gratis schoenzetkalender ontworpen die je kunt downloaden en gebruiken om de dagen tot aan Pakjesavond af te tellen! Niet alleen aftellen maar ook duidelijkheid creëren, zo wordt deze Sinterklaas een feest voor


de kinderen maar ook voor papa en mama. En aangezien we zelf ook kinderen hebben weten we maar al te goed dat rust in deze tijd erg belangrijk is. 😉


Hoe krijg je de Schoenzetkalender?

Het is eenvoudig! Klik hier en download de schoenzetkalender helemaal gratis. Print hem uit, doe de kalender de eerste dag in de schoen en laat Sinterklaas de dagen kleuren dat de schoen mag worden gezet.


Help de magie van Sinterklaas te verspreiden door deze gratis schoenzetkalender te delen met vrienden en familie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit feest voor iedereen een betoverende ervaring wordt!


Sinterklaas brengt niet alleen cadeaus, maar ook samenzijn en plezier, daarom hebben we ook nog onze gratis sinterklaasbingo.


Heel veel plezier en een fijne sinterklaastijd!

Groetjes Loraine en Aimée

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page