top of page
Zoeken

Cadeautjes voor kinderfeestjes

Nu Sara ook volop in de kinderfeestjes zit verbaas ik me er altijd over wat zij allemaal krijgt tijdens haar kinderfeestje. Het kan niet op, het ene cadeau nog groter dan het andere en één cadeau lijkt niet meer voldoende te zijn, nee twee of drie is toch wel de standaard. Eerlijk gezegd wil ik er helemaal niet aan meedoen, maar ja.... toch doe ik het.

De reden dat ik er eigenlijk niet aan mee wil doen is niet eens voor onszelf. Wij hebben het financieel niet slecht dus dat cadeautje kunnen we gewoon betalen. Ik heb er meer moeite


mee dat er andere mensen zijn die het misschien niet kunnen betalen en waarvan het kind dat misschien niet naar het feestje gaat omdat het niet aan deze cadeautjeshype (zo noem ik het maar even) mee kan doen.


Dus mama's en papa's hoe denken jullie hierover?

Kunnen we niet samen afspreken dat we bijvoorbeeld een groot cadeau kopen met alle genodigde kindjes. Stel ieder kind legt maximaal €5,00 bij dan kan er toch voor een euro of 30 een mooi cadeau gekocht worden. Is dat niet ook al goed genoeg als cadeau? Nou stof tot nadenken op deze zondagavond en laat ons gerust weten wat je hiervan vindt of dat er nog andere creatieve oplossingen zijn. Het belangrijkste doel is in ieder geval dat iedereen van een kinderfeestje kan genieten.


Groetjes

Loraine en Aimée


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page