top of page

Cadeau-ideeën voor Meester- en Juffendag

Bijgewerkt op: 5 dagen geleden

Het einde van het schooljaar nadert en aangezien we van voorgaande jaren weten dat die laatste weken nog vanalles moet, beginnen we maar alvast met nadenken over een cadeau voor de juffen. Het vinden van een leuk, budgetvriendelijk cadeau kan soms een uitdaging zijn, maar geen zorgen, wij hebben een paar leuke ideetjes verzameld.


1. De welbekende chocolaatjes: De welbekende chocolaatjes maar dan wel in een nieuw

jasje. Korte teksten om de dankbaarheid voor het afgelopen jaar te tonen. Zie hier een voorbeeld van Feest met Fiona Traktaties


2. Een boekenbon: Voor de meesters en juffen die van lezen houden, is een boekenbon een geweldig cadeau-idee. Hiermee kunnen ze zelf hun favoriete boeken uitkiezen om te lezen tijdens de zomervakantie of om toe te voegen aan hun klasbibliotheek. Natuurlijk leuk als je kind hier een boekje omheen knutselt.


3. Planten of bloemen: Een mooie plant of een boeket bloemen is een klassiek cadeau dat altijd gewaardeerd wordt. Kies een plant die past bij de persoonlijkheid van de meester of juf, of ga voor kleurrijke bloemen om hun dag op te fleuren. Zelf hebben we vorig jaar deze leuke bloeipotloden cadeau gedaan, gekocht via https://renewalsbylin.nl/ Linda runt met veel plezier en enthousiasme haar webwinkel boordevol cadeautjes. Kijk gerust eens op haar site voor nog meer leuke ideeën


4. Een zelf samengesteld fotoboek: Zelf gaan we dit jaar knutselen. De foto's en

herinneringen van het afgelopen schooljaar verwerken in een zelf samengesteld fotoboek voor de juffen. De foto's die gemaakt zijn en op ISY (Het communicatie platform van school) staan, gebruiken we hiervoor. Hier vind je de printables zodat je al een opzet hebt, lekker makkelijk toch.


5. Een ontspannend cadeaupakket: Help de meester of juf ontspannen na een druk schooljaar met een ontspannend cadeaupakket. Denk aan een luxe badset, aromatherapiekaarsen, of een tegoedbon voor een massage.


Hopelijk heb je wat inspiratie gekregen door bovenstaande tips, laat je ons even weten wat het uiteindelijke cadeautje geworden is?


Groetjes Loraine en Aimée

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page