top of page
About

Algemene informatie

Hoe werkt het?

Onze kisten zijn er in twee varianten, de standaard en de XXL kist.

De standaard kist kan zowel opgehaald als verzonden worden. De standaard kist is een plastic verzendbox. In de standaard kist zit een draaiboek met een verhaal waar de spellen in verwerkt zijn. Alle materialen voor de spellen vind je in de box samen met de verkleedkleding en tafelaankleding zoals een tafelkleed, borden, bekers en bestek.

 

De kosten voor de standaard kist zijn € 52,25 voor 6 kinderen, meer kinderen geen probleem, hiervoor worden € 5,00 per kind extra gerekend. De verzendkosten bedragen € 9,25 voor de heen- en € 9,25 voor de terugreis.

 

​De XXL variant is een grote houten kist. Deze kist is te groot en te zwaar om te verzenden dus kan alleen afgehaald worden. Net zoals bij de standaard kist zit er een draaiboek met verhaal in de kist, de spelmaterialen zijn echter uitgebreider en ook de decoratie in de kist is meer. Wanneer je met de kinderen op pad gaat leveren we een bolderkaronderstel zodat je de kist gemakkelijk kunt verplaatsen.

De kosten voor de XXL kist zijn € 59,25 voor 6 kinderen. Ook voor deze kist geldt, meer kinderen geen probleem, hiervoor wordt € 6,00 per kind extra gerekend.

Reserveren

Via de site kun je gemakkelijk een kist reserveren. De gegevens die we nodig hebben zijn, de datum van het feest, het totaal aantal kindjes en de verdeling jongen, meisje. We begrijpen dat het totaal aantal kindjes nog kan wijzigen. Het aantal kan tot 1,5 week van te gewijzigd worden, dit is geen probleem. De verdeling jongen/ meisje vragen we aangezien we bij bijvoorbeeld het prinsessenfeest voor de jongens ridderpakjes in de kist zullen doen. Zo hebben we diverse thema's waarbij we verschillende varianten pakjes hebben. De betaling inclusief de borg wordt tijdens de reservering via iDEAL geregeld. 

Het draaiboek

Het draaiboek bevat alle informatie voor een geslaagd feest. Ieder draaiboek is hetzelfde opgebouwd. 

1. Voorbereidingen; net als bij ieder ander kinderfeest of je dit nou wel of niet thuis viert dien je voorbereidingen te treffen. Denk aan het uitdelen van uitnodigingen, maar ook aan praktische tips zoals even navragen aan ouders/verzorgers of de kinderen geen allergieën hebben. 

2. Aankomst en cadeaus uitpakken; tips om ook van het cadeaus uitpakken al een feestje te maken. 

3. Uitleg spelletjes; welke materialen uit de kist heb je nodig, hoe gaat het spel en eventuele tips of varianten

4. Het verhaal; de spellen zijn verwerkt in een verhaal. Afhankelijk van de concentratie van de kinderen kun je ervoor kiezen om het verhaal in een keer voor te lezen of in stukjes zodat je steeds met een spel afwisselt. 

5. Extra activiteiten; extra spelletjes die gespeeld kunnen worden, schmink voorbeelden, knutselideeën en kleurplaten.

6. Eet en drink tips.

7. Spotify lijsten; deze zijn ook met een gratis account beschikbaar.

 

Bekijk hier alvast de beschikbaarheid van de themakisten.

Contact
bottom of page