Contactgegevens:

Bouwheerstraat 5
3772 AL Barneveld

Voorwaarden verhuur verkleedkisten

Huur/borg
Huur themakist voor 6 kinderen € 50,00. Extra kinderen geen probleem.
De meerprijs bedraagt € 5,- per kindje.

Reservering/bestelling
Voor het reserveren van een verkleedkist kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier. U ontvangt van ons een bevestiging of de verkleedkist nog beschikbaar is op de door u aangevraagde datum.

Uinodigingen
De uitnodigingen worden per post naar u toegestuurd.

Draaiboek
Het beknopte draaiboek ontvangt u per mail.

Afhaallocatie
Bouwheerstraat 5, 3772 AL Barneveld.

Betaling/ophalen kist
De verkleedkisten worden alleen meegegeven na contante betaling van de huurprijs en een borgsom van € 50,00. Het bedrag van de borgsom zal bij het onbeschadigd en compleet terugbezorgen van de kist worden terugbetaald, anders wordt er een schadebedrag ingehouden.

Huurperiode
Deze bedraagt maximaal drie dagen. De dag voor het feest, de feestdag en de dag na het feest.

Gebruik/aansprakelijkheid
De verkleedkisten mogen alleen onder permanent toezicht van een volwassene worden gebruikt. KidsMaatje is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel dat is ontstaan door het gebruik van onze materialen. Het huren en gebruik van de kisten geschiedt geheel op eigen risico. Mocht de kleding nat worden dan is dat geen probleem. De kleding niet nat in de kist stoppen. Kleding eerst goed uithangen en laten drogen. De kleding dient niet gewassen te worden.

Algemeen
KidsMaatje blijft te allen tijden eigenaar van de gehuurde materialen. Het is de huurder niet toegestaan de spullen te verhuren aan derden. De huurprijs heeft betrekking op het eenmalig gebruik van de verkleedkist en de bijbehorende materialen.

Voorwaarden verkoop kinderverkleedkleding

Bestellen
U kunt heel eenvoudig artikelen bestellen via onze volledig geautomatiseerde kinderverkleedwinkel. Mocht het bestellen problemen geven, neem dan contact met ons op of bel met 06-57882292.

Betaling
De bestelling wordt pas verstuurd als wij de betaling ontvangen hebben. U kunt betalen via iDEAL, een bankoverschrijving of paypal / creditcard. Als wij uw betaling binnen 7 dagen niet hebben ontvangen, krijgt u nog en herinnering tot betalen per mail. De bestelling wordt dan nog 3 dagen vastgehouden. De bestelling vervalt als wij de betaling dan nog niet ontvangen hebben.

Vandaag besteld morgen in huis!
Wanneer u online uw order plaatst voor 15:00 uur heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis*! Uw bestelling word dan goed verpakt en verstuurd via de TNT | Post pakketdienst. Zij leveren dan de volgende dag, maar geven hier geen garantie op! Het afleveradres moet in Nederland zijn. Verzendingen naar het buitenland duren langer.

*dit is alleen mogelijk met de betalingswijze iDeal, Paypal of creditcard en natuurlijk wanneer de bestelde artikelen in voorraad zijn.

Uitzonderingen TNT | Post

  • Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag, worden op dinsdag geleverd.
  • Bestellingen met iDeal of paypal op vrijdag worden wel gewoon zaterdag afgeleverd!

Verzendkosten
De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten van bestellingen die door de brievenbus passen, bedragen € 3,95. Verzendkosten van bestellingen die als pakket verzonden moeten worden bedragen € 6,55. Dit zijn tarieven voor verzendingen binnen Nederland.

Bestellingen
Via TNT | Post. Zij leveren de volgende dag, maar geven hier geen garatie op.

Ruilen
Alles kan geruild worden binnen 7 dagen. Kleding mag niet gedragen en/of gewassen zijn. Wij geven geen geld terug. U kunt iets anders voor het bedrag uitzoeken. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Klachten
Heeft u klachten met betrekking tot de kleding of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Aansprakelijkheid
KidsMaatje is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. U kunt het pakket verzekerd laten verzenden. Dit tegen meerkosten. Indien u hiervan gebruik wilt maken vermeld dit dan bij de bestelling.

Overmacht
KidsMaatje is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant, indien zij daardoor gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan, ernstige bedrijfsstoringen bij KidsMaatje en transportstagnatie.

Privacy
Kidsmaatje geeft geen persoonsgegevens van de klant door aan derden. Wij gebruiken de gegevens alleen voor het verwerken van de bestelling.

Voorwaarden kindervermaak

Schminkers/Tattoo zetters
Wij werken samen met andere professionele schminkers/tattoo zetters. Het aantal benodigde schminkers/tattoo zetters wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald.

Tarieven
De prijs bedraagt € 37,50 per uur per schminker.
De prijs bedraagt € 47,50 per uur per tattoo zetter.
Voor nationale feestdagen geldt een toeslag van 25% op de tarieven.
Reiskosten bedragen 0,30 per kilometer. Mocht er parkeergeld moeten worden betaald bij de locatie van de opdracht dan zijn deze kosten voor de opdrachtgever. De tarieven zijn inclusief materiaal, schmink- of beauty stand en professionele partytent.

Offertes en opdrachtbevestigingen
Wij brengen op basis van een aanvraag een offerte uit. Offertes worden per mail naar u verzonden. Nadat wij de offerte getekend van u hebben terug ontvangen, ontvangt u van ons de opdrachtbevestiging per mail. Een opdracht is officieel geboekt zodra Kidsmaatje een getekend exemplaar van de offerte heeft retour ontvangen en u van ons een opdrachtbevestiging heeft ontvangen.

Betaling
Bedrijven ontvangen de faktuur per post. Deze moet binnen 14 dagen na faktuurdatum worden overgemaakt op rekeneningnummer 12.90.47.031 t.n.v. Kidsmaatje. Particulieren ontvangen de faktuur na afloop van de opdracht en dienen het bedrag meteen contact af te rekenen.

Overige bepalingen
Kidsmaatje doet haar uiterste beste om elke opdracht naar tevredenheid uit te voeren. Mochten er desondanks toch klachten ontstaan dan wordt in overleg met de opdrachtgever gezocht naar een passende oplossing. De materialen die wij gebruiken zijn huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is met water en zeep gemakkelijk te verwijderen en de tattoos verdwijnen vanzelf na 3-7 dagen. Het is mogelijk dat gevoelige huidtypes op schmink en tattoos reageren. Kidsmaatje is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid. Wij verzorgen kindervermaak, dit betekent dat de ouders altijd zelf verantwoordelijk blijven voor de kinderen.

BTW
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 19% btw.

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren