Contactgegevens:

Debijestraat 15
6164 BE Geleen

Voorwaarden verhuur verkleedkisten

Huur/borg
Huur standaard themakist voor 6 kinderen € 50,00. Extra kinderen geen probleem.
De meerprijs bedraagt € 5,- per kindje.

Huur XXL themakist voor 6 kinderen € 57,50. Extra kinderen geen probleem.
De meerprijs bedraagt € 6,- per kindje.

Reservering/bestelling
Voor het reserveren van een verkleedkist kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier. U ontvangt van ons een bevestiging of de verkleedkist nog beschikbaar is op de door u aangevraagde datum.

Uinodigingen
De uitnodigingen worden per post naar u toegestuurd.

Draaiboek
Het beknopte draaiboek ontvangt u per mail.

Afhaallocatie
Callistusplein 12, 6191 GN Neerbeek

Betaling/ophalen kist
De verkleedkisten worden alleen meegegeven na contante betaling van de huurprijs en een borgsom van € 50,00. Het bedrag van de borgsom zal bij het onbeschadigd en compleet terugbezorgen van de kist worden terugbetaald, anders wordt er een schadebedrag ingehouden.

Huurperiode
Deze bedraagt maximaal drie dagen. De dag voor het feest, de feestdag en de dag na het feest.

Gebruik/aansprakelijkheid
De verkleedkisten mogen alleen onder permanent toezicht van een volwassene worden gebruikt. KidsMaatje is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel dat is ontstaan door het gebruik van onze materialen. Het huren en gebruik van de kisten geschiedt geheel op eigen risico. Mocht de kleding nat worden dan is dat geen probleem. De kleding niet nat in de kist stoppen. Kleding eerst goed uithangen en laten drogen. De kleding dient niet gewassen te worden.

Algemeen
KidsMaatje blijft te allen tijden eigenaar van de gehuurde materialen. Het is de huurder niet toegestaan de spullen te verhuren aan derden. De huurprijs heeft betrekking op het eenmalig gebruik van de verkleedkist en de bijbehorende materialen.

Privacy
Kidsmaatje geeft geen persoonsgegevens van de klant door aan derden. Wij gebruiken de gegevens alleen voor het verwerken van de bestelling.

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren