Contactgegevens:

Debijestraat 15
6164 BE Geleen

Terugblik op het afgelopen (half) jaar.

Vandaag 31 december 2018, de ideale dag om terug te blikken op het afgelopen jaar. Inmiddels zijn we 7 maanden de trotse eigenaresses van KidsMaatje Themakisten. Kort terugkijkend naar het afgelopen half jaar kunnen we zeggen dat we een goede keuze hebben gemaakt door het bedrijf over te nemen. Waarom een goede keuze horen we jullie denken. Nou omdat we er veel plezier aan beleven. Het is leuk om nieuwe dingen te bedenken en dan een bericht te krijgen van ouders die je schrijven dat het feestje een succes was. Daar hebben we dan toch maar mooi aan bijgedragen.

Tuurlijk hebben we ook al eens een “foutje” gemaakt of waren er onvoorziene omstandigheden zoals Black Friday. Ja, ook wij hebben daar last van gehad en wat zweetdruppeltjes gelaten met de vraag of de kisten wel op tijd zouden aankomen.

Vooruitkijkend naar 2019 hopen we weer aan veel feestjes te kunnen bijdragen. Dat we weer veel berichtjes en foto’s krijgen van ouders die vonden dat het zo'n relaxed feestje was, omdat de kinderen zich zo goed vermaakt hebben. We willen weer nieuwe thema's introduceren, input hiervoor is altijd welkom, waarvan er al enkele ver uitgewerkt zijn. Verder gaan we gewoon op deze weg verder, want tot nu toe was het een leuke weg ;)

We maken dan ook maar van de gelegenheid gebruik om Alice te bedanken aangezien zij haar “kindje” aan ons overgedragen heeft. Bedankt hiervoor!

Daarnaast willen we Sjir bedanken voor de ruimte die we krijgen om alle materialen op te slaan. Bedankt hiervoor!

Als laatste alle ouders die het vertrouwen hadden dat ze door het huren van een themakist van KidsMaatje Themakisten een leuk feestje konden organiseren. Bedankt hiervoor!

 

Gooje Roetsj!

Op naar een (thema)feestelijk 2019!

 

Loraine en Aimée

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren