Contactgegevens:

Debijestraat 15
6164 BE Geleen

De gezichten achter KidsMaatje

 

In dit eerste blog zullen we de gezichten achter KidsMaatje Themakisten aan jullie voorstellen.

01-07-2018 hebben wij, Loraine en Aimée twee zussen uit het zuiden, het bedrijf KidsMaatje overgenomen. Maar ja, hoe kom je er nu bij om een bedrijf dat themakisten verhuurt over te nemen. Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Toen de jongens van Loraine (inmiddels zijn ze 9 en 11 jaar) in een leeftijd kwamen dat er kinderfeestjes gegeven werden vonden wij het misschien nog wel leuker dan dat zij het vonden. Max, de oudste, is bijvoorbeeld in december jarig. Ik denk dat ik hem in september al begon te vragen welk themafeestje hij wilde zodat ik de spellen, aankleding etc. kon gaan bedenken en regelen. Uiteindelijk waren de feestjes geslaagd en werd er nog lang over gesproken. Maar ja, dan zit je met al die spullen. Toen was eigenlijk al het idee geboren dat we er iets meer mee moesten doen. Een idee bleef een idee, totdat we de mogelijkheid kregen om KidsMaatje over te nemen.

Toen we het thuisfront op de hoogte stelden van onze ideeën, was het commentaar van Raf (de jongste van Loraine) "Kinderfeestjes organiseren, dat kunnen jullie wel!" Nou, een mooier compliment konden we niet krijgen. Tuurlijk hebben ze ook tegen ons gezegd dat ze graag naar een binnenspeeltuin wilden, maar uiteindelijk zijn het onze zelf georganiseerde feestjes die ze zich herinneren.

Sara, mijn dochter, is 3 jaar en heeft me inmiddels al een lijstje gegeven met de thema's voor haar feestjes de komende 4 jaar. :) Voor haar hebben we dus nog voldoende tijd om alles te regelen even als voor Sef, mijn zoontje van 11 weken. 

Verder hebben we, achter de schermen, hulp van onze mannen en ouders. De hele familie is dus sinds 1 juli in de ban van de themakisten.

 

We zullen jullie via dit blog op de hoogte houden van de nieuwtjes met betrekking tot KidsMaatje Themakisten, zijn er vragen dan horen we het graag.

Groetjes

Aimée en natuurlijk ook van Loraine

 

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren