Contactgegevens:

Debijestraat 15
6164 BE Geleen

Het eerste feestje in 't Plenkhoes

Wat hebben de jongens het leuk gehad…. en wij hebben misschien nog wel meer genoten

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk het Fortnite-feest van Max. Zoals Loraine al in het vorige blog schreef moesten er nog wat puntjes op de i gezet worden, maar uiteindelijk komt alles goed. Om 12 uur kwamen we aan in ’t Plenkhoes en was ik positief verrast over de verandering welke al heeft plaatsgevonden. Aangezien het Max zijn feest was pakken we een beetje extra uit en had ik me bedacht dat een desserttafel ook wel leuk zou zijn, dus vrijdagavond en zaterdagmorgen stonden in het teken van de desserttafel. Ondanks dat m’n keuken, woonkamer en eetkamer niet meer toonbaar waren, zag de tafel er super leuk uit.

Het klaarmaken van de zaal was snel gedaan en met wat hulp van Rick voor het licht, was het na 1,5 uur opbouwen, wachten tot de jongens kwamen.

Zowel de jongens als de ouders waren enthousiast over de aanblik. Nou ja, de jongens waren waarschijnlijk meer onder de indruk van de NERF-guns en laserpistolen die er lagen dan van de styling.

Het feest heeft 3 uur geduurd en is voorbij gevlogen. Halverwege kregen ze 30 minuten Fortnite dansles van Rick Schmitz wat een super aanvulling op de kist bleek want de heren deden goed mee. Zelfs Sara, die nog even met opa en oma kwam kijken, heeft mee staan dansen.

Inmiddels is het volgende Fortnite-feest al geboekt en gezien de hoeveelheid reacties, zal dit zeker niet de laatste zijn. Voor ons natuurlijk ook extra leuk, dat iets wat je zelf bedenkt en in elkaar zet ook daadwerkelijk aanslaat, dat geeft natuurlijk energie om verder te gaan.

 

 

 

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren