Contactgegevens:

Debijestraat 15
6164 BE Geleen

Het computerspel van dit moment vraagt om een kist.

Zoals al in het eerste blog staat is Max in december jarig. Dit jaar had hij gekozen voor een klimfeest op locatie, totdat….. Aimée en ik een gesprek in ’t Plenkhoes hadden. Veel ideeën kwamen naar voren waaronder een fortnitefeest. Ouders van jongens (en misschien ook meiden) vanaf een jaar of 11 zullen dan weten waar ik het over heb. Voor diegene die het niet weten fortnite is een computerspel waar het verzamelen van munten en danspasjes centraal staan. Aimée had namelijk ook geen flauw idee waar we het over hadden.

Arme Max werd “gehersenspoeld” en koos voor een fortnitefeest! 8 December a.s. is het zover dan gaat onze nieuwe themakist “Fortnite” getest worden. Wat zo leuk is aan de samenwerking met ’t Plenkhoes/ Dansstudio Rick Schmitz is dat er in combinatie met een themakist ook een dansles geregeld kan worden.

Wij zijn benieuwd hoe die stoere boys het feest vinden…. Nu nog even wat puntjes op de i gaan zetten, want waar we ons inzetten voor de kinderen van anderen, worden die van onszelf wel eens vergeten. “Owww wat zielig” hoor ik jullie denken. Nee hoor, haha, het komt altijd goed. Werken we gewoon een beetje langer door de komende avonden.

Wordt vervolgd…..

 

Groetjes Loraine

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren