Contactgegevens:

Bouwheerstraat 5
3772 AL Barneveld

Bruiloft/bedrijfsfeesten

Schminken

Wat wil ik worden? Een prinses, een mooie vlinder of misschien wel een stoere tijger of piraat. Zodra een kindje plaatsneemt in onze Koninklijke schminkstand, zorgen wij ervoor dat deze fantasie werkelijkheid wordt. Uiteraard ontbreekt de gouden spiegel niet zodat de kinderen hun mooie gezichtjes kunnen bewonderen.

Wij gebruiken hiervoor mooie schmink en glitters van het merk Grimas. Deze schmink is gemakkelijk van het gezicht te verwijderen. Meerdere schminkers nodig? Geen probleem. Wij werken samen met andere professionele schminkers.

Tarieven schminken € 37,50 per uur per persoon excl. BTW. Dit bedrag is inclusief materiaal, schminkstand en professionele partytent. Reiskosten € 0,30 per kilometer excl. BTW.

smink smink smink

Tattoos

Een glittertattoo is de nieuwste rage, een echte eye-catcher. Pimp je arm op met een betoverende glittertattoo. Neem plaats in onze beauty stand. De jonge kinderen en tieners kunnen kiezen uit een groot aantal populaire voorbeelden. Natuurlijk hebben wij de glitters in allerlei kleuren en uiteraard ontbreken de zwarte tattoos ook niet. Een discofeest? Kies dan voor de blacklight tattoos. De glitters lichten dan op onder blacklight.

De glittertattoos worden op de huid aangebracht met een speciale huidvriendelijke lijm. De tattoos blijven 3 tot 7 dagen zitten.

Tarieven tattoos zetten € 47,50 per uur per persoon excl. BTW. Dit bedrag is inclusief materiaal, beauty stand en professionele partytent. Reiskosten € 0,30 per kilometer excl. BTW.

tattoo tattoo tattoo

Knutselen

Knutselen is leuk, leerzaam en stimuleert de fantasie. Kinderen kunnen zich tijdens deze activiteiten helemaal uitleven. Dit kan met een standaard knutselpakket of een knutselactiviteit afgestemd op het evenement. Wij zorgen voor de vrolijke begeleiding en alle knutselbenodigdheden. Zodat elk kindje na afloop vol trots kan zeggen “kijk eens wat ik voor iets moois heb gemaakt”.

We zijn oa geweest bij:

 

 

 

 

 

                       

            

  

  

 

Dit feestje direct reserveren?

Online reserveren